Är du vår nya Verkställande Direktör?

Ledig Tjänst VD | Agroväst

LEDIG TJÄNST - Agroväst är klustermotorn för västsvenskt lantbruk med syfte att skapa socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbara lantbruk och vi söker nu en driven VD till sin verksamhet.

Som VD för Agroväst kommer du arbeta i ett bolag som är det främsta inom sin bransch i Sverige idag och som har som ambition att fortsätta växa. Du kommer ha ett helhetsansvar med tydlig inriktning på ekonomi, personal och projektledning. Det kommer vara din uppgift att skapa en lämplig organisationsstruktur, att hitta rätt personer för fortsatt tillväxt och se till att det är en balanserad ekonomi. Du kommer utveckla företaget tillsammans med styrelsen och se till att nå uppsatta mål för verksamheten. Agroväst är en framtidssyftande arbetsplats där vi tillsammans med lokala, regionala, nationella och internationella partners i utvecklingsprojekt arbetar med stora avgörande frågor för vår livsmedelsproduktion.

Vill du driva ett bolag och vara med på vår tillväxtresa? Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är intresserad av den gröna näringen? Vänta inte med att söka tjänsten. Sista ansökningsdag den 23 april.

Inlägget Är du vår nya Verkställande Direktör? dök först upp på Agroväst.

Nyhetskategorier

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.