Upplev den digitala revolutionen!

Res med SmartAgri till Eurotier

Den sjunde februari 2018 var startskottet för den nya innovationssatsningen SmartAgri. Agroväst Livsmedel, Gothia Innovation och RISE har fått i uppdrag av Västra Götalandsregionen och Tillväxtverket att hjälpa teknik- och livsmedelsföretag med koppling till Västra Götaland och Halland att se möjligheterna, anpassa sig och klara konkurrensen i det DIGITALA TEKNIKSPRÅNGET som sker JUST NU!

“Det är viktigt att få inspiration och ta del av det som händer internationellt, utvecklingen går otroligt snabbt, även inom lantbruksnäringen”, menar projektledare Ove Konradsson.
En av de viktiga arenor när det kommer till teknikutveckling inom den europeiska lantbruksnäringen är Eurotier, världsledande mässa inom animalieproduktion. SmartAgri arrangerar en resa till mässan 13-15 november 2018. “Vårt uppdrag är att stötta utvecklingen framför allt vad gäller digitaliseringsteknik inom lantbruket. Vi vill på detta sätt göra det bekvämt för de företagare som är intresserade av att besöka mässan.” I paketet ingår förutom flyg, hotell, transfer även erfaren reseledning med bred erfarenhet från både lantbruk och digital teknik. Reseupplägget har satts samman av Equi tours, ett reseföretag med lång erfarenhet av lantbruksresor.

                     

Läs mer om upplägget och hur du anmäler dig här >>>

 

Ulrika Åkesson, Agroväst

 

 

Nyhetskategorier

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.