Välbesökt inspirationsdag om att hantera stress inom lantbruk

2023-11 Inspirationsdag i Vara | Gröna Möten

Onsdagen den 22 november hölls en inspirationsdag på Vara konserthus som var utformad för att ge stöd och kunskap till personer inom de gröna näringarna. Evenemanget var öppet för lantbrukare, företagare inom de gröna näringarna, rådgivare och anhöriga, vilka alla välkomnades att delta för en dag fylld med information och möjlighet till ökad medvetenhet.

Målet med dagen var att erbjuda verktyg för att hantera och minska stress samt främja förebyggande åtgärder. Under dagen hölls presentationer av Björn Rudman, en erfaren terapeut specialiserad på stress, och Peter Lundqvist, professor i Arbetsvetenskap vid SLU som delade kunskap och forskning för att ge deltagarna insikter och stöd.

Att hantera stress

Personliga berättelser från Fredrik Tidström och Erik Sundell gav en bild av hur man kan uppleva stress men gav också verktyg för att uppnå positiva förändringar.

Inspiratör Erik Sundell

Inspiratör Fredrik Tidström

Föredragshållare och professor i Arbetsvetenskap på SLU Peter Lundqvist

Dagen anordnades genom Forsknings- och innovationsprogrammet Framgångsrikt företagande på Agroväst tillsammans med Agroväst Gröna Möten.

Ytterligare två tillfällen anordnas - utanför Uddevalla och Borås

Inom programmet kommer vi att erbjuda ytterligare två liknande dagar, den 6 december på Lanegården utanför Uddevalla och den 7 februari i Boråstrakten. Anmälan för den 6 december ligger uppe på gröna mötens hemsida: www.gronamoten.se.

Varmt välkommen med din anmälan.

Event den 6 december

Plats: Lanegården utanför Uddevalla

Anmälan och mer info om eventet:

Event den 7 februari

Plats: Utanför Borås

Anmälan och mer info om eventet kommer snart.

Inlägget Välbesökt inspirationsdag om att hantera stress inom lantbruk dök först upp på Agroväst.

Nyhetskategorier

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.